Bubbles

Bubbles 1 i Bubbles 2 són dos nivells d’un programa d’anglès per a nens i nenes no natius de 6 i 7 anys.

Aquest programa ha estat creat tenint en compte les seves característiques cognitives. Per això, compta amb una gran varietat de temes que susciten la seva curiositat i interès.

Cada nivell té dos llibres: el Course Book i el Workbook. Aquests llibres contenen diferents tipus d’exercicis on es treballen les quatre destreses lingüístiques. Amb Bubbles l’alumnat comença fent lectoescriptura. En el primer nivell es ressegueixen i es llegeixen les paraules clau i, a poc a poc, es va adquirint l’habilitat de completar frases i textos i de contestar preguntes.

Per a treballar els continguts, es realitzen diferents activitats: cançons, rimes, jocs, manualitats i experiments. L’objectiu és que l’alumnat posi en pràctica tot l’après.

Tots els continguts són exposats únicament en anglès. Així es comença a entendre i a usar l’idioma de manera espontània.

Per a més informació, et convidem a que ens visitis al Bruguera 269-279 de Calella, truquis al +34 937661491 o enviïs un email a calella@inlingua.es.